Resultats Nit de Lluna Plena 2016

Resultats Nit de Lluna Plena 2016

logo nit llunaEl dissabte dia 16 de juliol va fer una tarda esplèndida per anar en bici, no feia vent ni xafogor, un cel serè va donar pas a una lluna, encara a falta de dos dies per fer el ple era lluminosa. Dels 33 inscrits 32 van prendre la sortida, des de la Plaça Alfred Figueras de Sant Fruitós de Bages, allà el regidor d’Esports, en Tomas Casero, va animar els participants a afrontar aquest repte, tot recordant les mesures de seguretat per circular de nit.  El control de Cercs, km 56 va anar a càrrec de l’organització, van arribar molt concentrats la gran majoria dels participants, allà hom preveia que en el Refugi se’ls presentaria la feina de cop, els primers van arribar a les 10:45 i l’últim a les 00:35.  Cap establiment obert a Prats de Lluçanès, així és que el control ha de ser fotogràfic. Finalment l’arribada es va allargar fins dos quarts de nou per un despiste al sortir de Prats que, per esmenar-la, va costar una volta de 20 km.

Podeu  veure l’album de fotos de l’Angels i l’Àlex, així com consultar els resultats;

Album de Fotos Nit de Lluna Plena 2016,

resultats nit lluna 2016

logo nit llunaEl sábado día 16 de julio izo una tarde espléndida para ir en bici, no hacia viento ni bochorno, un cielo sin nubes dió paso al anochecer, a una luna luminosa. De los 33 inscritos 32 tomaron la salida, desde la Plaza Alfred Figueras de Sant Fruitós de Bages, allí el regidor de deportes, Tomas Casero, animó a los participantes a afrontar este reto, recordando tambien las normas d seguridad para rodar de noche. El control de Cercs, km 56 fué a cargo de la organización, llegaron muy concentrados la mayor parte de los participantes, lo cual hizo preveer un colapso en el comedor del Refugio de la Marolla, los  primeros en llegar allí lo hicieron a las 10:45 i el último a las 00:35. Ningún establecimiento abierto en Prats de Lluçanès, así que el control será fotográfico. Finalmente la llegada, se alargó hasta las 8:30, fué un despiste a la salida de Prats que costó una vuelta de 20 km para rectificar el camino..

Podeis ver el album de fotos que nos facilita Angels y Àlex, así como podeis consultar los resultados;

Album de Fotos Nit de Lluna Plena 2016,

resultats nit lluna 2016

No Comments

Post A Comment