Nova Diagonal Ibérica del Francesc.

Nova Diagonal Ibérica del Francesc.

Francesc Porta dvDesprés de fer el brevet 1000 Camí de Sant Jaume, en Francesc Porta va escollir fer una Diagonal Ibèrica com a mitjà per tornar a casa. Com que la  A Coruña a Barcelona ja la tenia feta va triar la que el portava fins a València, i amb aquesta ja en porta cinc de fetes. Per més detalls podeu baixar-vos la crònica.

Crònica A Coruña-Valencia de Francesc Porta.

Francesc Porta dvUna vez terminado el brevet 1000 Camí de Sant Jaume, Francesc Porta escogió una Diagonal Ibèrica como medio para regresar a su casa. La Diagonal A Coruña – Barcelona ya la havia realizado unos mesos antes, así que desde A Coruña escogió la que le llevaria hasta València, y con esta ya son cinco las que tiene realizadas. Para mas detalles podeis bajar la crónica.

Crònica A Coruña-Valencia de Francesc Porta.

No Comments

Post A Comment