Festa Randonneur 2016

Festa Randonneur 2016

La Festa Randonneur 2016 es celebrarà el diumenge dia 5 de febrer 2017, en el Restaurant Can Ferrer del Barri de Torruella de Baix a Sant Fruitós de Bages. Aquest Restaurant es troba a peu de l’antiga carretera de Manresa a Vic N-141c, km 7. Podeu guiar-vos amb el croquis adjunt, per més informació a la web del Restaurant www.canferrer.com , les coordenades GPS: N 41.75813, E 1.98587.

L’organització va a càrrec de la Penya Ciclista Bonavista i Randonneurs Catalunya, amb la participació del Club Ciclista Planenc, Sprint Ciclo Club Pobla, Club Ciclista Granollers, Comissió de Cicloturisme de la FCC, Club Ciclista Gracia i la Secció Ciclista de l’Ateneu Popular de La Fuliola.

La Festa començarà a les 13:30 amb la recepció dels assistents. A les 14:00 ocuparem les nostres respectives taules i començaran a servir el menú, que anirem combinant amb el repartiment dels diferents Premis entre plat i plat. La Festa continuarà fins les 17:30 aproximadament.

Menú:

  • 1er Plat: Entrant pica-pica: Torrada amb Jabugo, escalivada amb anxoves, mini croquetes de pernil, “nyokis” a la romana, llagostí cruixent amb romesco, salmó marinat, rotlle de full amb xistorra, pop gallec a la vinagreta, raves fregides i “fideuá”
  • 2º Plat: Per escollir entre; Farcellets de Mero amb verdureta (peix) o Espatlla de xai al forn amb guarnició (carn)
  • Pastis, vins del Bages, aigua, cava y cafè

El segon plat s’ha de triar (peix o carn) al fer la reserva.

La data màxima per a inscriure’s: dimarts dia 2 de febrer 2017.

El menú te un cost de 28,00 €,

Per als més petits hi haurà un menú especial amb un import de 12,00 €.

Reserves: pcbonavista@hotmail.com indicar el nom, el segon plat (peix o carn) de cada comensal i enviar el comprovant del ingrés de 28 euros, al compte del BBVA: ES72 0182 4143 2002 0173 3020 a nombre de Penya Ciclista Bonavista. Les inscripcions finalitzen el dia 2 de febrer 2017.

Per a consultes al telèfon: 938734491 (Ignasi Solernou)

PREMIS I GUARDONS A REPARTIR

Doble Super Randonneur 2016

Super Randonneur Internacional

Randonneur 5000 i Randonneur 10000

Super Randonnée Prepirineu y altres Super Randonnées

Volta CR a Catalunya, Diagonals Ibèriques,  Ruta Lepertel permanent

Nit de Lluna Plena

Premis Randonneur

Premis Esprint

Premis Jussà

Més informació

 

Gracies por la vostre assistència.

No Comments

Post A Comment