Calaf – Soual un brevet 400 excepcional.

Calaf – Soual un brevet 400 excepcional.

20170311_143225El Club Esportiu BikeCalaf.Cat, a traves del nostre amic i excel·lent Randonneur Ramon Catalan Miró, organitza un Brevet 400 entre les poblacions de Calaf (Anoia) i Soual (Tarn) per aquesta primavera, concretament la sortida serà el dissabte 20 de maig a les 6 del matí, davant de la casa de la Vila de Calaf. Els participants tindran 27 hores per fer el recorregut fins arribar a  la plaça de la Mairie d’aquesta població Occitana, després de passar per llocs singulars com la Collada de Toses, Puigcerdà i Carcassona.

Amb aquest acte esportiu les dues poblacions, junt amb tots els participants que s’apuntin en aquest Brevet excepcional, celebraran el desè aniversari del seu agermanament.

Os presentem l’enllaç http://brevet-calaf-soual.blogspot.com.es/ on podeu trobar tota la informació d’aquest esdeveniment, on destaquem  el mallot commemoratiu que BikeCalaf.Cat està preparant, o la possibilitat de que els participants i les seves bicis, tornin a Calaf amb el bus.

Esperem que aquest sigui un bon motiu per retrobar-nos novament.

No Comments

Post A Comment