Novetat a les Super Randonnées

Novetat a les Super Randonnées

logo SR PPHi ha un canvi important en el reglament de Les Super Randonnées en general  basicament es facilita la seva realització augmentant el temps màxim per a realitzar-la que fins ara era de 50 hores i passa a ser de 60 hores a partir del 15 de març del 2017. Aquestes 60 hores màximes son per a totes les Super Randonnées, sense tenir en compte el desnivell positiu superior als 10000 metres. També en modalitat Turista es rebaixa a 75 els km mínims que es poden fer per dia de recorregut.

Totos aquest canvis han quedat reflectits en el reglament que ha quedat redactat tal com podeu veure tot seguit.

Les Super Randonnées es poden efectuar segons dues categories:

–          Turista: mitjana de 75 km per dia mínim.

–          En fórmula Randonneur, el temps màxim es de 60 hores. (Aquest temps màxim és ara igual per a totes les Super Randonnées, sigui quin sigui el seu desnivell positiu superior als 10000 metres).

Aquests canvis s’han fet amb l’objectiu posat a donar més facilitats i així augmentar el nombre de participants en aquesta prova, que roman molt difícil amb la combinació de molt desnivell i la autonomia que ha de tenir el participant. Esperem doncs que os animeu tots aquells indecisos.

No Comments

Post A Comment