Estrella Baltica

Estrella Baltica

Etoile Baltique 1-2Un equip format per 7 Randonneurs, cinc xicots i dues noies, pretanyents al Velo Club Etoile Baltique de  Sant Petersburg, han fet una petita estada a Manresa, tot preparant la seva participació a la Super Randonnée Prepirineu, en la qual 5 pensen participar-hi. Tenen prevista la sortida per el dijous dia 11, no dubtem en que ho aconseguiran, doncs tots ells estan molt experimentats,  en Igor KOROLEV, en Aleksey ZAKHAROV i Grigori BATALOV van estar el 2015 a la Paris Brest Paris, el seu company Nicolai LITVINOV en porta dues, la del 2011 i la del 2015 i el president d’aquest club Rus, en Mikhail KAMENTSEV ens ha vingut amb 4 PBP al seu curriculum esportiu. Demà a les 9 del matí al peu de la Font de Neptú els hi donarem la sortida d’aquest nou repte, que com sabeu son 600 km amb 15 ports de muntanya i 10000 metres de desnivell, tot s’ha de fer amb menys de 60 hores.

Per començar a escalfar motors, avui dia 10, han pujat a Montserrat i han gaudit del bon temps i la calor, que contrasta amb els zero graus que tenen aquests dies a peu de la mar Bàltica.

No Comments

Post A Comment