Ruta dels Monestirs

Ruta dels Monestirs

logo06El proper dia 15 de juliol es farà la inauguració de la Ruta dels Monestirs. Serà a les 6 del matí davant del Monestir de Ripoll. Com sempre que inaugurem una ruta, la inscripció serà gratuïta per a tots aquells que hagin omplert el full d’inscripció, i tinguin la llicència federativa. A partir d’aquesta data la Ruta dels Monestirs serà una ruta Permanent, el participant podrà triar el dia i l’hora de sortida així com el lloc de sortida i el sentit de la marxa, i formarà part de les Proves RanCat. Amb els 6 euros de l’import de la inscripció hi entra: un carnet de ruta, la participació a la Ruta dels Monestirs, un sobre franquejat per procedir a la homologació, la pròpia homologació per part de Randonneurs Catalunya, la medalla record especial, 300 punts per la classificació dels Premis Jussà, i 300 punts més per a la Distinció RanCat 10000.

Trobareu més informació a la pàgina:Ruta dels Monestirs

No Comments

Post A Comment