Ens ha deixat l’Àngels Costal Ferrer

Ens ha deixat l’Àngels Costal Ferrer

L’Àngels era un exemple a seguir per a tots aquells a qui ens agrada l’esport i en especial la bicicleta. Experta en llargues distàncies, sempre disposada a sortir a pedalar, tant si ho feia sola com si ho feia amb companyia; tant si ho feia en bici de carretera com de muntanya.

Sòcia del Club Ciclista Banyoles, aquest any ens havia acompanyat en un parell de sortides i ens va donar una lliçó de com fer relleus.

Res feia preveure que algun mal l’estava consumint. Tot ha estat molt ràpid. L’Àngels ja no hi és.

L’última prova en què va participar va ser l’MTB Challenge de Girona, el mes de maig. El pròxim repte que tenia era fer la Transpyr. No hi va ser a temps.

El Club Ciclista Banyoles i la delegació de Girona de la FCC donen el seu més sentit i sincer condol a tota la seva família.

Descansa en pau, Àngels.

Randonneurs Catalunya ens afegim al dol per aquesta pèrdua tant sentida. Tots la recordarem com una persona amb un esperit randonneur innat, des de la primera participació al 2006 en un Brevet de 200 km, ja varem comprendre que l’Àngels podia ser una gran Randonneur, ho va demostrar l’any següent participant a la mítica Paris Brest Paris de 1200 km. Allà quan encara l’hi mancaven 675 km, un seguit d’avaries  la van posar al límit psicològic, però amb la seva serenitat que la caracteritzava va aconseguir arribar a Paris casi al límit del temps màxim establert de 84 hores, va ser una explosió d’alegria veure-la arribar al capdavant del seu grup.

a. costal arribada PBP 2007Amb tots aquest anys l’Àngels ens ha acompanyat en tres edicions de la Barcelona Perpinyà Barcelona, Organitzades per la Comissió de Cicloturisme de la FCC, l’última el 2014. El 2008 es va apuntar a la Fletxa Ibèrica de 400 km, va ser una epopeia, el vent de cara va castigar als quatre participants durant 320 km,  anaven contra el Cierzo pels Monegros i va aguantar com només ho podia fer un bon Randonneur. Encara el 2016 la varem poder saludar en un 200 a Granollers.

Gràcies Àngels per totes les alegries que ens has donat i hem compartit.

Francec PORTA TORRAS

angels custal PBP 2007angels costal 2

1 Comment
  • Àlex Roca
    Posted at 22:52h, 04 setembre Respon

    Quan he sabut la noticia he quedat colpit.
    Àngels erets una gran companya !!!
    Eduard, una abraçada ben forta de suport.

Post A Comment