Premis Randonneur 2017

Premis Randonneur 2017

Iberica RandonneursUn cop acabada la temporada os presentem els Premis Randonneur d’aquest any 2017. Els participants que han obtingut aquest Premi  han estat: Santiago Mozos Martínez, Ramon Catalan Miró, Jaime Sanz Ortiz, Pere Simon Rovira, Manuel Burgos Flores, Santy León Llombart. També han obtingut Premi els Clubs participants: Club Ciclista Chamartín, Club Ciclista Planenc i Peña Pakefte. Com a Clubs Organitzadors el Premi Randonneur ha anat per el Club Pedal Belori, Ateneu Popular de la Fuliola i Amigos de la Bici de Salamanca. Felicitats a tots els premiats.

Aquests Premis seran lliurats el dissabte dia 27 de gener de 2018, en el transcurs de la Festa Randonneur, de la qual informarem més endavant.

Per més informació sobre els premis Randonneur cliqueu aquí.

No Comments

Post A Comment