XXVIII Migdia de marxa.

XXVIII Migdia de marxa.

comissió cicloturismeLa Comissió de Cicloturisme va celebrar, aquest dissabte 26 de novembre, el tradicional repartiment de premis, en el transcurs del XXVIII Migdia de Marxa.  Molts van ser els Premis repartits corresponents als 4 circuits 2017,  citarem aquells premiats que també han participat en algun Brevet; Maties Abad del Club Ciclista Balaguer i Jordi Moreno del Club Ciclista Sprint Bike jntament amb El Club Ciclista Tàrrega han obtingut Premi en el X Circuit Ciclopirineus.  De nou Maties Abad del C.C. Balaguer. Roser Flavià, Jordi Moreno juntamenr amb el seu club Sprint Bike, han estat premiats en del XX Circuit de LLarga Distància. En la XXVII Xallenge Catalana de Cicloturisme entre altres ha obtingut Premi en Josep Maria Pijoan del Club Ciclista Tàrrega, Club també Premiat en aquesta Xallenge.

Guardó proves RanCat.migdiamarxa2017-169

Abans de cloure els actes d’aquest Migdia de Marxa, es van atorgar premis als Clubs Organitzadors, entre els quals Randoneurs Catalunya va ser un dels agraciats per les proves RanCat 2017 que ha dut a terme, premi que va recollir el propi president Francesc Porta Torras de mans de Ruben Carro Cepeda coordinador de la Comissió de Cicloturisme de la FCC.

Tags:
No Comments

Post A Comment