Festa Randonneur 2018

Festa Randonneur 2018

Versión Castellano

FESTA RANDONNEUR 2018      SALLENT (Bages)      9 de febrer 2019 (dissabte)

per un bon any RandonneurLa propera Festa Randonneur organitzada per Randonneurs Catalunya, Tindrà lloc en el Restaurant Mas de la Sala, al terme municipal de Sallent, situat a la sortida 59 de l’autopista  C-16 (Manresa-Berga), Coordenades GPS: Latitud 41.79º, longitud 1.898º, Per més informació sobre aquest Restaurant entreu a la Web www.masdelasala.com

En aquesta ocasió, conscients que tenim a prop la celebració de la 19a Paris Brest Paris, estem gestionant l’obtenció d’una remesa de la Revista de Presentació d’aquest esdeveniment esportiu, revistes que seran repartides en el transcurs de la Festa Randonneur, a tots el cicloturistes per ordre d’inscripció. Esperem que n’aconseguim  per a tothom. Així es que os esperem el dissabte dia 9 de febrer, la Festa començarà amb el dinar a les 2 del migdia, però aniria molt bé que vinguéssiu una mica abans per fer el primer canvi d’impresions, parlar entre tots i saludar-vos.

Hem encarregat es el següent MENÚ “EL COGULLÓ”

Pica-Pica (cada plat  per a 4 comensals)

Amanida de llenties amb pop i vinagreta de mostassa

El nostre salmó marinat

Patates braves

Rossejat de fideus amb salsitxa, carxofa i sípia

Croquetes casolanes de pollastre

Cruixent de botifarra del perol amb ceba i patata escalivada

Segons plats (a triar)

Tall de porc Ral d’Avinyó amb suc del rostit, patata palla i saltat de temporada

Llobarro a la planxa amb guarnició de temporada

Postres (a triar)

Mel i mató

Pastis d’ametlla amb gelat de canyella

Acompanyat amb

Aigües

Vi negre Vinya Maians Vell (D.O. Pla de Bages)

Cava Brut

Cafès o Infusions.

Tot això per un import de 24 euros, Randonneurs Catalunya hi col·labora amb el cava.

Menú infantil:  Per a la Quitxalla hi haurà un menú especial a triar de primer: Macarrons a la Bolonyesa o canelons, a triar de segon: llom arrebossat amb patates o pit de pollastre a la planxa. Gelat, Refrescs i Aigües. Import 12 euros.

Premis, trofeus i Distincions: Un cop acabat el dinar començarem el repartiment de distints guardons, acabant amb els Premis Randonneur i Premis Jussà, en aquest punt es donarà per acabada la Festa.

Les inscripcions estaran obertes fins el dimecres dia 6 de febrer. Cal fer la inscripció a través del Formulari de l’enllaç que trobareu més avall, en el qual haureu de triar el segon plat i el plat de postres.

Formulari  Inscripció   https://goo.gl/forms/yHNYr0RpayhfVKAt2

També podeu accedir al formulari a través de la web http://www.rancat.cat/actes-socials/festa-randonneur-2/

Recordeu que la inscripció no es fa efectiva fins que no tinguem el comprovant de la transferència al compte de CaixaBanc; IBAN: ES97 2100 0440 1101 0075 9292 a nom de Randonneurs Catalunya, que heu d’enviar al correu rancat@rancat.cat  un cop ho tinguem tot, el vostre nom sortirà a la web www.rancat.cat

Us hi esperem a tots; participants de la Formula Randonneur, Premiats, Distingits, Amics i Familiars, entre tots gaudirem d’una jornada social Randonneur.

Francesc PORTA TORRAS (Randonneurs Catalunya)

No Comments

Post A Comment