Novetats PBP

Novetats PBP

logo posterL’Audax Club Parisien el 10 d’abril 2019 ens fa arribar aquesta nota.

Després de l’apassionament per l’edició 2019 de la Paris Brest Paris Randonneur, hem portat el nombre màxim de dossiers de 6700 fins 7600. Això ha pogut ser possible gracies a l’esforç de totes les localitats de sortida-arribada i etapa de la PBP per acollir de la millor manera possible els milers de participants. Cal precisar que hem fet owerbooking, doncs tenim en compte el nombre de defeccions (els que s’han pre inscrit i no s’inscriuran) i per tant no hi haurà assignació de places suplementàries ni llista d’espera. Les preinscripcions estan obertes fins esgotar les places, únicament per aquells que hagin efectuat un BRM o un RM>= 1200 km entre el 01/11/2017 i el 30/10/2018. Les inscripcions s’obriran el 25 de maig, únicament per aquells que estiguin preinscrits (no hi haurà inscripció directe ja que el nombre màxim de dossiers està atès) Som conscients de la decepció d’aquells que no podran tenir plaça aquest any i desitgem una bona preparació als preinscrits.

No Comments

Post A Comment