Manel Blàzquez Domingo ens ha deixat

Manel Blàzquez Domingo ens ha deixat

Durant l’any 2019, varem trobar a faltar la participació del nostre company Manuel Blàzquez Domingo en les organitzacions on acostumava ser-hi.

Ara rebem la trista noticia del seu decés, en donem compte de lo vulnerables que som, alhora fem un repàs dels grans moments conviscuts amb ell, dalt la bicicleta tot pedalejant. D’una forma especial recordem la seva darrera participació, a finals de juny del 2018, tot fent la Lleida León Lleida de 1200 km. Sempre participatiu, amb aquell esperit Randonneur que tant el caracteritzava.

La seva trajectòria en el mon Randonneur va ser ben variada, amb una París Brest Paris, una Madrid Gijón Madrid, dues Lleida León Lleida,  cinc Barcelona Perpinyà Barcelona, a més d’altres brevets de menor quilometratge, amb un total de 45, realitzats en la majoria de Clubs Organitzadors, durant aquests 18 anys que ens ha acompanyat.

Aquest gran ventall de participacions van culminar l’any 2017 quan va obtindre el Premi Jussà Individual. De tot aquest gruix de participacions, ell no en solia fer esment per la seva discreció, però tots sabíem que era un veritable Randonneur, però millor amic i company de viatge per aquest mon que entre tots junts hem creat.

Tota la Junta Directiva de Randonneurs Catalunya, et recordarem amb el teu somriure que mai es separava de tu, que descansis en pau.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.